ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Intercem Amerika Uluslararası Çimento Konferansı

2.12.2016


31 EKİM-2 KASIM 2016 tarihlerinde Intercem Amerika Uluslararası Çimento Konferansı Houston JW Marriott Otel’inde gerçekleştirildi. İlgili konferansa Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali ÖZİNÖNÜ, Yönetim Kurulu Üyesi Kerim ERBEN, Denetim Kurulu Üyesi Metin ATİK ve Genel Sekreter Özkan AYDIN tarafından katılım sağlanmıştır.

Konferans kapsamında yer alan Birliğimize ait info-stand Houston Başkonsolosu Fatih Alkan, Houston Ticaret Ateşesi Deniz Şenyurt, birçok üst düzey katılımcı, sektör temsilcileri ve konferans katılımcıları tarafından ziyaret edilmiş olup, alanı ziyaret eden katılımcılara Türk çimento sektörü hakkında bilgi verilmiş ve tanıtım materyalleri kendileriyle paylaşılmıştır. Ayrıca Houston Ticaret Ataşesi Deniz Hanım tarafından organize edilerek gerçekleştirilen Houston liman ziyareti sırasında Türk çimento sektörü temsilcileri, Houston Liman idaresi temsilcisi Ricardo Arias ile görüşme ve liman ticareti hususunda bilgi edinme fırsatı yakalamışardır.

3 gün süren etkinlik kapsamında, başta inşaat ve Amerika çimento piyasası olmak üzere, sektördeki teknolojik gelişmeler ve çimento sektöründeki son durum hakkında konferanslar sayesinde bilgi edinilmiştir.