ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Seramik Tanıtım Grubu “Coverings 2016” Fuarına Katıldı

3.05.2016


18-21 Nisan 2016 tarihleri arasında Chicago/ABD ’de düzenlenen kaplama malzemeleri sektöründe dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Coverings Fuarı’na, Seramik Tanıtım Grubu (STG) faaliyetleri çerçevesinde yaklaşık 200 m²’lik bir etkinlik alanı / info stand ile katılım gerçekleştirilmiştir.

Her yıl gerçekleştirilen Coverings Fuarı’na Seramik Tanıtım Grubu adına 18. kez katılım sağlanırken, Türk Seramik Sektörünü tanıtan CD-USB kataloglar stand ziyaretçilerine dağıtılmıştır. Diğer taraftan, stand ziyaretçilerine fuar alanında bulunan Türk seramik firmalarına yönlendirici haritalar verilmiştir. Fuar süresince standımız 1000’i aşkın kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Ayrıca fuar esnasında taksi, shuttle, fuar resmi çanta ve fuar alanı reklam opsiyonları değerlendirilmiş, uluslararası basın yemeği, açılış gecesi ve mimarlar & tasarımcılar gününe sponsor olunarak görünürlüğün arttırılması hedeflenmiştir.

Coverings Fuarı’na, bu yıl Seramik Tanıtım Grubu üyesi firmalardan Bien Seramik, Ege Seramik, Akgün Seramik-Duratiles, Uşak Seramik, Umpaş Seramik – Seranova, Yurtbay Seramik,  Kale ve Vitra son ürün ve tasarımlarıyla katılım gerçekleştirirken, Seramik Tanıtım Grubu’nu temsilen fuara Arge II Şube Müdürü Sevgin UTLULIĞ ve Uzman Yardımcıları Duygu GÜNERİ KAYA ve Gizem AKSU katılım sağlamıştır. Diğer taraftan, fuar esnasında 2017 yılında gerçekleşecek Coverings fuarı için Türk Pavilyonu gerçekleştirme yönünde gerekli görüşmeler yapışmıştır. Fuar bir sonraki yıl Orlando ’da gerçekleştirilecektir.