ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Seramik Sektörü Çalıştayı başarıyla gerçekleşti

2.12.2015


27-28 Kasım 2015 tarihleri arasında Mövenpick Otel’de seramik üye firma temsilcilerin yanı sıra,  T.C. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Seramik Federasyonu, Türkiye Müteahhitler Birliği, Seramik Araştırma Merkezinin de katılım sağladığı Seramik Sektörü Çalıştayı başarıyla gerçekleşti.

Programın ilk günü açılış konuşmasını Seramik Tanıtım Grubu (STG) Başkanı Sayın Bahadır KAYAN’ın yaptığı Çalıştay’da, Dünya Ekonomisi ve pazarlardaki gelişmeler sunumu Ekonomi Danışmanı Sn. Can Fuat Gürlesel tarafından yapılmıştır, ardından Türkiye Müteaahitler Birliği Genel Sekreter Yard. Bülent Atamer tarafından bilgilendirici sunum ve T.C. Ekonomi Bakanlığı Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sn. Mehmet Bozkurt tarafından STA sunumları gerçekleşmiştir. Seramik sektörünün makro pazardaki durumu ve belirlenen hedef ülkeler hakkında sunum E&Y firması tarafından yapılmıştır. Programın ilk günü makro Pazar ve hedef ülkelerimiz, ikinci günü ise belirlenen hedef ülkelere yönelik tanıtım faaliyetlerine yönelinmiştir.

Firma temsilcilerinin interaktif bir şekilde katılımda bulunduğu Çalıştay’da, Seramik Tanıtım Grubu’nun önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği tanıtım faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak Çalıştay’a katılan firma temsilcileri tarafından grup çalışmaları sonucunda görüşleri alınmıştır.