ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Tasarım ve inovasyon UNICERA İstanbul'da buluştu

17.03.2020


Alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı- UNICERA İstanbul, 10-14 Mart 2020 tarihleri arasında, 100 bin metrekare alanda CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenmiştir ve fuar yaklaşık 100 bin kişiyi ağırlamıştır.

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun birarada sergilendiği, Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı olan Unicera’da bu yıl sektöre yön veren 350 firma, 1200’ün üzerinde markası ile yer almıştır.

Fuarın açılışında Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz birer konuşma gerçekleştirmişler ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ile beraber firma standları ziyaret edilmiştir.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından London Post dergisi baş editörü Dr. Shahid Ahmed Qureshi fuarda ağırlanmış ve seramik firmaları ziyaret edilerek görüşme yapılmıştır.  

Birliğimiz tarafından Turkishceramics adına fuarda bir info-stand ile yer alınmıştır ve Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde, Kosova, Tanzanya, Sudan ve Ürdün’den katılan firma yetkilileriyle bir alım heyeti programı gerçekleştirilmiştir.