ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Turkishceramics İspanya’da

3.02.2020


3-7 Şubat 2020 tarihlerinde İspanya’nın Valensiya şehrinde gerçekleşen seramik sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Cevisama’ya bu sene 7’si seramik olmak üzere 19 Türk firması katıldı. Cevisama Fuarı 2020 yılında 140 ülkeden yaklaşık 100 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Cevisama Fuarı’na bu sene 40 ülkeden toplam 847 firma katıldı. Turkishceramics de sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan fuarda bir info-stand ile yerini aldı. Standda Türk seramik firmaları kataloğu dağıtılarak ziyaretçilere Türk seramik sektörü hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda fuar ile eş zamanlı olarak Türk seramik sektörünün tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi. Valensiya şehri içerisinde 300 adet taksi ilanı ile “Turkishceramics” markasının görünürlüğünü artırma çalışmaları yapıldı.

Fuara Türkiye’den 7 seramik firması (Decovita, Demireks, Intervo, NG Kutahya, Sanica, Sanovit, Yurtbay) katıldı. Barselona Ticaret Müşaviri Elif TAŞYÜREK tarafından Turkishceramics ve Türk firma standları ziyaret edilerek temaslarda bulunuldu. Turkishceramics standı ayrıca sektörel basın temsilcileri ve firma temsilcileri olmak üzere birçok yabancı ziyaretçiyi de ağırladı.

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ ve beraberindeki heyet ASCER (İspanya Karo Üreticileri Birliği) ve ASEBAN (İspanya Seramik Sağlık Gereçleri Üreticileri Derneği) gibi İspanya’daki önemli sektörel kurumlarla işbirliği ve çalışma imkanları için temasarda bulundu.