ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

AMERİKAN ULUSAL BANYO VE MUTFAK BİRLİĞİ (NKBA) İLE TURKISHCERAMICS’DEN ORTAK ÇALIŞMA

14.10.2019


177 milyar dolar büyüklüğündeki Amerikan banyo ve mutfak ürünleri pazarından Türk üreticilerin daha fazla pay alması için İngiltere’de düzenlenen National Kitchen and Bathroom Association (NKBA) Global Connect İş Zirvesi’nde Turkishceramics ve NKBA ortak çalışmalara başlama çalışmalara başlanması kararı alındı.

İngiltere Cheshire’da gerçekleşen zirvede; Kuzey Amerika’daki gelişmeler, bu pazarda banyo bve mutfak sektöründe iş yapmayı etkileyebilecek makro-ekonomik, sosyal ve politik eğilimler ele alındı.

Etkinlik kapsamında Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ ile NKBA Ceo’su Bill DARCY ile ABD’li alıcıların Türkiye’ye bir heyet vasıtasıyla getirilmesi ve işbirliğinin artırılması yönünde çalışma gurubunun oluşturulmasına karar verilen bir görüşme gerçekleştirildi.

ÇCSİB Başkanı Erdem ÇENESİZ “Amerikan pazarından daha fazla pay almak istiyoruz. NKBA ile olan ilişkilerimiz güçlenerek devam ediyor. İki ülke arasındaki ticaret hacmini artırma hedefine paralel olarak biz de iş hacmimizi artırmak için ortak çalışmalara başlayacağız”dedi.