ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

TURKISHGLASS BİR KEZ DAHA “ZAK- WORLD OF FAÇADE” SPONSORU!

4.10.2019


Cam ve dış cephe kaplama konusunda dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olan ve her sene Asya, Orta Doğu, Afrika, Avrupa ve Amerika kıtalarında 25 ülkede gerçekleştirilen “ZAK- World of Façade” Konferansı, 2 Ekim 2019 tarihinde Londra’da yaklaşık 800 kişilik bir katılım ile gerçekleşti.

Mimarlık, inşaat ve mühendislik alanlarında, güvenli ve sürdürülebilir dış cephe çözümleri konusundaki deneyimlerin paylaşılması amacıyla konuşmacılar bir gün boyunca farklı oturumlarda sunumlar yaptı ve sektördeki son yenilik ve teknolojiler konuşuldu.

Türk Cam sektörünün yurtdışındaki markası olan TurkishGlass ve seramik sektörünün markası Turkishceramics bu önemli etkinlikte sponsor olarak ikinci defa yerini aldı. Etkinlik boyunca, Türk cam sektörünün tasarım, üretim ve uygulama kapasitesi, sektörün en önemli projeleri ile anlatılmaya çalışıldı. Projeleri tanıtan sektör filmi ve kataloğu tüm ziyaretçiler ile paylaşıldı ve büyük beğeni topladı.

Birliğimize ait info-stand  başta Londra Ticaret Başmüşaviri Sayın Murat Özsoy ve Müşavir Yardımcısı Sayın Enes Tekcan olmak üzere bir çok üst düzey ve seçkin katılımcı tarafından ziyaret edildi. Ziyaretçilerimiz ile promosyon materyalleri paylaşılarak her iki sektörümüz hakkında bilgi verildi.

TurkishGlass’ın yeni kurumsal kimliği ile yer aldığı söz konusu etkinlikte Birliğimizi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tansu KUMRU temsil etti ve etkinliğe yapmış olduğu katkılarından dolayı sektörlerimiz adına takdim edilen ödülü kabul etti.

Birliğimiz, önümüzdeki günlerde de, Dünya çapında faaliyet gösteren bu tür etkinliklerde yer alarak sektörlerimizin yurtdışındaki tanıtımını en iyi şekilde yapmaya devam edecektir.