ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

20’NİN ÜZERİNDE TÜRK SERAMİK FİRMASI YENİ ÜRÜNLERİYLE CERSAIE 2019 FUARI’NA KATILDI

30.09.2019


Seramik sektörünün en büyük fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı’nın 37.’si, 23-27 Eylül 2019 tarihlerinde İtalya’nın Bolonya şehrinde gerçekleşti. Yaklaşık 1.000 firmaya ev sahipliği yapan fuara Türkiye’den 20’nin üzerinde seramik firması katıldı.

Turkishceramics tarafından gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları kapsamında bu yıl şehir içinde 150 taksiye reklam verildi ve seramik sektörü ile ilgili dergilerin Cersaie sayılarında ilan yayınlandı.

Fuar süresince, Türk seramik sektörünü temsilen ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Genel Sekreter Özkan Aydın, Şube Müdürü Erinç Tarhan ve Türk Seramik Federasyonu’nun da katılımıyla İtalyan Seramik Derneği Direktörü Armando Cafiero ile yapılan toplantıda, karşılıklı işbirliği ve çalışma imkanları görüşüldü. Ayrıca, Milano Başkonsolosu Özgür Uludüz ve Ticaret Ataşesi Dr. Emre Orhan Öztelli ile beraber Türk firmalarının standları ziyaret edilerek sektördeki gelişmeler hakkında bilgi alındı.  

Türk firmaları açısından başarıyla geçen Cersaie 2019 Fuarı’nın ardından bir sonraki hedef Türk seramik sektörünün başarısını artırarak sektörü dünyada liderliğe taşımak.