ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Turkishglass Ve Turkishceramics, Zak World Of Façade Dubai 2019 Sponsoru Oldu

22.03.2019


Dünya cam sektörünün, dış cephe konusunda en önemli etkinliklerinden biri olan “ZAK- World of Façade” Konferansları her sene Asya, Orta Doğu, Afrika, Avrupa ve Amerika kıtalarında olmak üzere 25 ülkede gerçekleştiriliyor. Mimarlık, inşaat ve mühendislik alanlarında, güvenli ve sürdürülebilir dış cephe çözümleri konusundaki deneyimlerin paylaşılması amacıyla bir gün boyunca, farklı oturumlarda konuşmacıların yaptıkları sunumlar şeklinde gerçekleşen etkinliğin Orta Doğu ayağı için, bu yıl 19 Mart 2019 tarihinde Dubai’de buluşuldu.

Türk Cam sektörünün yurtdışındaki markası olan TurkishGlass ve seramik sektörünün markası Turkishceramics bu önemli etkinlikte sponsor olarak yerini aldı. Etkinlik boyunca, Türk Cam sektörünün en önemli projeleri ile birlikte Türk seramik sektörü,  gerek gösterilen film, gerekse dağıtılan kataloglar ile tanıtıldı. Yaklaşık 300 kişinin katılım gösterdiği etkinlikte, Birliğimize ait desk-stand’ı ziyaret eden katılımcılar ile tanıtım malzemeleri paylaşılarak her iki sektörümüz hakkında bilgi verildi.

TurkishGlass’ın yeni kurumsal kimliği ile yer aldığı söz konusu etkinlikte Birliğimizi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tansu KUMRU temsil etti ve etkinliğe yapmış olduğu katkısından dolayı sektörlerimiz adına verilen ödülü kabul etti.