ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Turkishcement, Intercem Dubai’nin 20. Yılında Yerini Aldı

8.03.2019


İlk toplantısını 1999 yılında düzenleyen Intercem Dubai Konferasları, bu yıl 20. buluşmasını dünyanın önde gelen çimento üreticilerini, ihracatçılarını, nakliyecilerini ve ekipman ve hizmet sağlayıcılarını biraraya getirerek 4-6 Mart tarihleri arasında Jumeirah Emirates Towers Otel’de gerçekleştirdi. Sektörün en önemli bağımsız toplantılarından biri olarak kabul edilen konferansa bu yıl yaklaşık 350 kişi katılım gösterdi.

Türkiye, katılımcılar arasında en fazla sayıda delege ile konferansta yerini alan ülkelerden biri olarak, Türk çimento sektörünün güncel pozisyonunun anlatılması ve dış pazar temsilcileriyle güçlü bir network oluşturulması için temaslarda bulundu.

Turkish Cement olarak  bir info stand ile konferanslarda  yerini alan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, konferanslar boyunca yabancı delegeler ile temaslarda bulundu. Birliğimiz adına Intercem Dubai Konferansı’na Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Özkır ve Aydın Kaya katılım gösterdi.

Sektördeki en güncel gelişmelerin, gelecek dönem için öngörülerin ve teknik bilgilerin paylaşıldığı konferansta aynı zamanda performansı artırmak ve emisyonları azaltmak için geliştirilmiş en son ürün ve hizmetler hakkında da bilgi vermek üzere geniş bir sergi düzenlendi. 21 delegenin kendi  ülke perspektiflerini ve iç piyasalarında yaşanan gelişmeleri anlattığı detaylı sunumlar, katılımcılara yeni bakış açıları kazanma fırsatı sundu.