ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Seramik Sektör Toplantısında Sektör Öncüleri Biraraya Geldi

12.12.2018


Turkishceramics (Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği) tarafından yılda iki kez düzenlenen Sektör Toplantılarının ikincisi 11 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Mövenpick Otel’de düzenlendi. Yaklaşık 50 kişinin iştirak ettiği toplantıya sektörün önde gelen 24 firma temsilcisi katıldı.

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ tarafından gerçekleştirilen sunumda yıl sonu ihracat değerlendirmeleri, Seramik Kaplama Malzemeleri ile Seramik Sağlık Gereçleri sektörlerinin dünya pazarındaki pozisyonları ele alındı.

Şube Müdürü Erinç Tarhan tarafından yapılan sunumda ise Turishceramics’in yıl boyunca gerçekleştirdiği yurtiçi ve yurtdışı faaliyetler ile bir sonraki yılın planlanan faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Ayrıca birliğimizin ekonomi danışmanı Can Fuat Gürlesel tarafından Dünya ve Türkiye ekonomisinin son durumu ve 2019 beklentilerine dair son gelişmeler ile sektöre etkileri konulu sunum gerçekleştirildi.

Toplantının sonunda katılımcıların soru ve değerlendirmeleri alınarak seramik sektöründeki gelişme ve beklentiler görüşüldü.