ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

Turkishceramics, ABD’de Karo Distribütörleri İle Bir Araya Geldi

31.10.2018


Amerika Karo Distribütörleri Derneği (CTDA), Amerika Karo Uygulayıcıları Derneği (TCAA), Kuzey Amerika Karo Meclisi (TCNA), Ulusal Karo Uygulayıcıları Derneği (NTCA) tarafından her yıl ABD’nin farklı bir eyaletinde Total Solutions Plus organizasyonu düzenlenmektedir. 4 gün süren bu etkinlikte üye firmaların üst düzey temsilcileri biraraya gelmekte ve sektöre dair gelişmeleri görüşmekte, network faaliyetleri düzenlemektedir.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, “Turkishceramics” adıyla bu organizasyona düzenli olarak sponsor olarak katılmaktadır. Bu yıl, 27-30 Ekim 2018 tarihlerinde ABD’nin Grapevine, Teksas eyaletinde düzenlenen etkinlikte Turkishceramics yine sponsor olarak yer aldı. 

Birliğimizin Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz tarafından 29 Ekim 2018 tarihinde yaklaşık 500 katılımcının olduğu yemekte bir sunum yapılmıştır. Erdem Çenesiz tarafından sunumda öncelikle Türk seramik sanayi, üretim ve ihracat kapasitesi hakkında bilgi verilmiştir, Türkiye’nin ABD ve diğer pazarlardaki konumu hakkında veriler aktarılmıştır. Ayrıca Amerika Karo Distribütörleri Derneği üyeleri Türkiye’ye davet edilmiştir. Böylece, Amerikalı karo distribütörlerinin Türk firmalarla yakından tanışma ve birebir ilişki kurma fırsatı olabilecektir. Ayrıca sunum esnasında seramik sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Unicera’ya da firmalar davet edilmiştir. Sponsorluk kapsamında sektörümüzü ve üyelerimizi tanıtıcı meteryaller de etkinlikte katılımcılara dağıtılmıştır.