ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İŞTİGAL ALANI
İSTATİSTİKLER
Bültenler
Kataloglar
İLETİŞİM
EN
Haberler & Etkinlikler

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği Haberler & Etkinlikler

DÜNYA ÇİMENTO SEKTÖRÜ INTERCEM DUBAI’DE BULUŞTU!

19.03.2018


Yılın çeşitli dönemlerinde Dünya’nın bir çok nokasında gerçekleştirilen ve çimento sektörü için en önemli uluslararası platformdan biri olan INTERCEM Konferansları kapsamında yılın ilk konferansı, 12-14 Mart 2018 tarihlerinde BAE/ Dubai’de gerçekleşti. 13 firma ile en yoğun katılımlardan birinin Türkiye’den sağlandığı konferans kapsamında, Birliğimize ait info-stand başta Ticaret Ataşesi Sayın Hasan ÖNAL olmak üzere birçok üst düzey katılımcı, sektör temsilcileri ve konferans katılımcıları tarafından ziyaret edilmiştir. Standımızı ziyaret eden katılımcılara Türk çimento sektörü ile firmalarımız hakkında bilgi verilmiş ve tanıtım materyalleri kendileriyle paylaşılmıştır.

Yönetim Kurulu Üyelerinden Feyyaz ÜNAL tarafından, ilk gün etkinliğin en yoğun saatlerinde yapılan sunumun ve öncesinde yayınlanan Türk Çimento Sektörü filminin çok etkili olduğu değerlendirilmiş olup, her ikisi de katılımcılar ile paylaşılmıştır.

37 ülkeden 260 kişinin katılımıyla Jumeirah Emirates Towers Otel’de iki gün süren etkinlik kapsamında, 2018 yılının sonuna yaklaşırken başta inşaat ve çimento piyasası olmak üzere, sektördeki teknolojik gelişmeler ve çimento sektöründeki son durum hakkında bilgi edinilmiştir.